Öppna

Trädgårdsdesign & Trädgårdsanläggning i Stockholm

Recensioner

Mycket nöjda
av A Juhlin
Det var oerhört lätt att arbete med Therese . Varje dag fick vi löpande rapport om jobbet- vad som planerades nästa dag etc vilket gjorde att vi var välinformerade och uppdaterade hela tiden. de var lyhörda och noggranna under hela jobbet så vi är mycket nöjda och kommer fortsätta anlita Therese i framtiden för kommande arbeten.


Professionella
av Justin St Clair Maitland
“ En väldigt positiv upplevelse, från början till slut. Lyhört och professionellt bemötande av Therese och Nono, som verkligen är experter på sitt område. Oerhört imponerade av deras heltäckande kunskaper och förmåga att se möjligheter med det befintliga, för att inte låta något gå till spillo. Vi har fått en helt ny underbar trädgård som vi aldrig hade kunnat se framför oss!! Väldigt skönt att såväl tidsram som budget hölls. Vi är 2 extremt nöjda kunder som varmt kan rekommendera Hjelte Garden Design. ”

Kan varmt rekommenderas
av Lill Haraldsson
“ Projektet inkluderade trädgårdsdesign med ritning. Därefter mycket stenläggning; främst gatsten på garageuppfart, men även ny mur murades upp, gammal mur lagades och stensattes. och även lite nya blomsterland. Noggrant genomfört arbete. Tillmötesgående och löste de frågor som uppkom under projektets gång. Serviceinriktade och trevliga att ha att göra med. Kan varmt rekommenderas. ”

Bra service
av Lotta Ehrnborg
“ Stor kompetens hos leverantören och snabb leverans. Vi är super nöjda, jag kommer att både anlita och rekommendera en hjälte i trädgården. ”

Hjelte i Trädgården är en leverantör jag verkligen kan rekommendera
av Nina Rådström
“ De har förstärkt en mur som "bär" upp den del av min tomt som vätter mot gatan. I samband med detta behövde gräsmattan grävas upp och flera äldre träd tas bort. Hjelte har lagat muren, lagt nytt gräs, grusat uppfart och vid hus, lagt nytt gräs och planterat träd. Arbetet har utförts med hög kvalitet, enligt utlovad tidplan och samarbetet har fungerat mycket, mycket bra. ”

1 2

» Skriv din egen recension

Genom att du fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer.